Nummer één in coating technologie

Onze glasleverancier HOYA is de nummer één in coating technologie. U kunt bij ons dus terecht voor een uitgebreide keuze aan coatings, die uw glazen nog meer op uw wensen laten aansluiten .

Hi-Vision LongLife: Langer plezier van uw brillenglazen

De Hi-Vision LongLife coating voor kunststof brillenglazen is tot zeven keer krasbestendiger dan standaard coatings. Bovendien filtert deze coating hinderlijke schitteringen weg en hechten water, vet, vuil en stof zich minder aan de glazen.

BlueControl: Extra comfort in een digitale wereld

Computers, tablets en smartphones, zenden een onnatuurlijke hoeveelheid (onzichtbaar) blauw licht uit. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

Een BlueControl coating op de brillenglazen neutraliseert dit blauwe licht, zodat uw ogen minder belast worden. Bovendien verbetert het contrast van de glazen en krijgen kleuren een nog natuurlijker karakter.

Meer over indoorglazen

EnRoute: brillenglazen die je goed op weg helpen

90% van de reactietijd van bestuurders wordt bepaald door hun zicht. Rijden is echter een van de meest veeleisende activiteiten voor onze ogen en voor veel mensen vormt het rijden bij schemerlicht of in het donker zelfs een ware opgave. EnRoute is de oplossing

Meer over Enroute
uv coating

UVControl: Allround bescherming tegen UV-straling

Uw ogen verdienen de beste bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het materiaal van de brillenglazen absorbeert standaard de UV-straling via de voorzijde van het brillenglas. HOYA UVControl is een extra coating op de achterzijde, die er voor zorgt dat er ook geen UV-straling via de zijkant op de glazen valt en in de ogen reflecteert. Dit beschermt de tere huid rondom de ogen en helpt oogaandoeningen en oogziekten te voorkomen.

Contact opnemen