Eén brillenglas voor verschillende afstanden

Gerevolutioneerde techniek

Heeft u steeds meer moeite om kleine letters te lezen? Ziet u wazig wanneer u tussen verschillende afstanden wisselt? Een multifocale bril is voor veel mensen de ideale oplossing om op verschillende afstanden weer scherp te kunnen zien, zonder telkens van bril te hoeven wisselen.

Bij traditionele multifocale brillenglazen is het kijkcomfort beperkt, door hinderlijke beeldvertekening bij het opzij kijken en het continu moeten scherpstellen van de ogen bij het wisselen van dichtbij naar veraf. Bijvoorbeeld tijdens het traplopen lijkt het alsof de treden ‘zweven’.

In plaats van alleen te vertrouwen op traditionele technieken is de ontwikkeling van onze HOYA multifocale brillenglazen daarom vanuit nieuw onderzoek benaderd. Voor de vervaardiging van glazen maken zij gebruik van gerevolutioneerde technieken die spectaculaire nieuwe eigenschappen mogelijk maken.

Keuze in kwaliteiten

Van gewoon goed tot maatwerk in de kleinste details.

 • ID MYSELF
  We leven in een wereld vol digitale apparaten. Dat levert veel gemak op en zorgt ervoor dat we altijd verbonden zijn. Maar al die verschillende korte kijkafstanden kunnen ook een behoorlijke aanslag op onze ogen zijn: heen en weer schakelen tussen laptop, tablet, smartphone, navigatie en ga zo maar door. Daarom heeft HOYA de nieuwste generatie gepersonaliseerd multifocaal ontwikkeld: Hoyalux iD MYSELF.
 • ID MYSTYLE V+
  Hoyalux MYSTYLE V+ houdt maximaal rekening met de wensen van uw klant. Het uitgangspunt om te bepalen hoe het karakter van het glasontwerp eruit gaat zien, wordt vastgesteld op basis van levensstijl aspecten (HOYA iDentifier), het gekozen montuur en de ervaringen met voorgaande brillenglazen.
 • ID LIFESTYLE 4
  Presbyopen zijn veelzijdiger dan ooit. Dusdanig, dat deze doelgroep al lang niet meer als één homogene groep benaderd kan worden. Hoyalux iD LIFESTYLE V+ speelt hier op in. De multifocale glazen zijn er in drie designvarianten die aansluiten bij de eisen die een bepaalde levensstijl aan het gezichtsvermogen stelt.
 • BALANSIS
  Hoyalux BALANSIS combineert drie bewezen HOYA-technologieën en biedt
  daarmee uitstekend visueel comfort bij alle moderne alledaagse activiteiten,
  ongeacht de kijkafstand, zoals het gebruik van mobiele apparaten. BALANSIS
  is eenvoudig aan te meten en te bestellen.
 • DAYNAMIC
  DAYNAMIC is een multifocaal brillenglas, met de correctie en additie volledig aan de achterzijde van het glas, wat een breder gezichtsveld geeft. Het voordeel? Een helder beeld op alle kijkafstanden, waardoor het de ideale upgrade is ten opzichte van traditionele multifocale brillenglazen.
 • AMPLITUDE PLUS                                                                                    Amplitude plus is een standaard multifocaal design, leverbaar in de zonelengtes 11, 13 en 15mm. Door toepassing van back-surface technologie biedt het een breder gezichtsveld en nauwkeuriger correctie t.o.v. conventionele
  designs. Het is een perfecte oplossing voor wie een goede basiskwaliteit
  verlangt.
Neem contact op

Maatwerk

Multifocale brillenglazen kunnen tegenwoordig volledig worden afgestemd op wie u bent. Uniek uitgevoerd, rekening houdend met uw dagelijkse bezigheden, baan, persoonlijke behoeften en stijl. Bovendien leven we in een wereld vol digitale schermen, die mede bepaalt welke multifocale glazen voor u het beste zijn.

De nieuwe ID MYSELF multifocale glazen van HOYA sluiten hier naadloos op aan en worden exact gemeten en geslepen op basis van uw eigen, unieke kijkgedrag. Vragen over uw levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor dit persoonlijke ontwerp. De voordelen zijn overtuigend:

 • Helder en scherp zicht bij alles wat u doet
 • Soepelere overgang tussen dichtbij en veraf kijken, met minder hoofdbewegingen
 • Altijd stabiel zicht, ook bij gebruik van digitale apparaten zoals laptops en smartphones
 • Minder duizeligheid en draaierigheid met aanzienlijk minder wazige gebieden
 • Veel snellere gewenning