Geavanceerde technieken

Serengeti, het iconische merk, dat is ontstaan in 1982 in de VS. Wereldwijd gerespecteerd en wereldwijd gedistribueerd, is Serengeti® het unieke merk dat in staat is om de meest geavanceerde brillentechnologieën te combineren. Een merk met het beste gevoel voor esthetiek, design en creativiteit en de beste zonneglazen.

Serengeti staat al jaren bekend als een van de grootste innovators op het gebied van zonnebrillen. De historie van het merk gaat al meer dan honderd jaar terug en in die tijd heeft Serengeti aan de basis gestaan van verschillende revoluties die de techniek achter zonnebrillen volledig hebben veranderd.

Meekleurende Photochromic glazen

Glazen met Photochromic technologie passen zich aan wanneer de omgeving verandert. Donkerder in fel zonlicht en lichter in bewolkte omstandigheden. Ideaal voor wanneer de schemering inzet maar u ineens in de laagstaande zon kijkt. Of wanneer u achter het stuur zit op een bochtige bergweg en regelmatig tunnels in- en uitrijdt.

Kleurverbeterende Spectral Control®-filters

Spectral Control® filters reageren interactief op het kleurenspectrum van het licht waardoor mist en verblinding wordt gereduceerd. Dit zorgt voor een scherper en helderder zicht, verbluffende kleurweergave onafhankelijk van de weersomstandigheden en geeft meer rust aan de ogen.

Verblindingsreducerende polarisatie

Polariserende technologie onderdrukt schitteringen door bijvoorbeeld koplampen van auto’s, nat wegdek, sneeuw of water. Achter het stuur en tijdens winter- of watersporten zorgt deze technologie voor minder vermoeide ogen en een scherper zicht. Veilig en comfortabel!

In de geavanceerde Serengeti zonneglazen van vandaag de dag worden deze technieken gecombineerd tot één geavanceerd geheel. Resulterend in een glas met sublieme kijkeigenschappen.

Let op! Polariserende technologie kan het beeld van digitale instrumenten in auto’s en vliegtuigen minder helder maken. Voor die toepassingen biedt Serengeti ook speciale glazen. Laat u vooraf dus goed informeren bij ons in de winkel en ervaar de beste oplossing voor uw situatie.

Contact opnemen